Άνθρωπος της Δράσης - A Man of Action (2022)

Netflix Αστυνομική Βιογραφία Δράμα Ιστορική
6.3

IMDb

8.5

Βθμ χρήστη

Ακολουθήστε
A Man of Action (2022)

Άνθρωπος της Δράσης: Σ' αυτό το δράμα από τη ζωή του Λούθιο Ουρτούμπια, ένας αναρχικός επιτίθεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο μέσω μιας δαιμόνιας επιχείρησης παραχάραξης.

Σκηνοθεσία: Javier Ruiz Caldera

Σενάριο: Patxi Amezcua

Ηθοποιοί: Miki Esparbé, Juan José Ballesta, Ken Appledorn,

imdb star-on star-on star-on star-on star-on star-on star-half star-off star-off star-off 6.3/10
 • Κυκλοφορία: 2022-11-30
 • Χώρα: ES
 • Γλώσσα: Español
 • Διάρκεια: 0
 • Προϋπολογισμός:
 • Έσοδα:
8.5
βαθμολογία χρηστών
4 ψήφοι
Βαθμολογήστε αυτή την ταινία
Η Βαθμολογία σας 0
Υποβολή

14331 Άνθρωπος της Δράσης  – Un hombre de acción

tt12703292

ONOMA ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
NETU.TV NETU.TV BR/720p ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΞΩΤ.
HDVID.TV HDVID.TV BR/720p ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΞΩΤ.
ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ!  Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμμετοχή Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με Ένα μόνο κλικ! Ακολουθήστε μας στο Instagram @tainies.online gamato movies ακολουθήστε

Download

Διαθέσιμη Για κατέβασμα

ONOMA ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
STREAMTAPE.NET STREAMTAPE.NET BR/720p ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ

 

Trailer 2

1 Σχόλιο

 1. Πρόκειται για την καπιταλιστική εκτίμηση σε ένα ιδεολογικό πολιτικό κοινωνικό κίνημα που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το σκεπτικό του αδηφάγου οικονομικού γίγνεσθαι του καπιταλισμού.
  Έτσι η ζωή του νεαρού ιδεαλιστή διακωμωδείται με απαράδεκτο τρόπο με κατάληξη την επανάληψη της ιστορίας και τη δικαίωση του συστήματος που πνίγει την εξέγερση.
  Αν και η αλήθεια δεν είναι αυτή ο νεαρός Ουρτούμπια παρουσιάζεται ως ο χαζούλης τυχάρπαστος που ξεγέλασε τον τραπεζικό κολοσσό και τον έφερε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
  Μια παραλλαγή της αλήθειας στη μεγάλη οθόνη που απλά θυμίζει ότι το σύστημα είναι αδιαπέρατο ακόμα κι όταν τα αντανακλαστικά του είναι αργά, χωρίς να τονίζει τη δύναμη των ανθρώπων που αν είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή ομοίων τους, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.
  Αγνοούνται ηθελημένα στην ταινία στοιχεία που αναδεικνύουν την ευστροφία και δυναμική της σημαντικής μεταπολεμικής περιόδου του εργατικού κινήματος. Όπως πάντα άλλωστε η ιστορία γράφεται με τα χρώματα του επικρατέστερου.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*